30 full 1

14 футболисти се явиха на първата тренировка, Алекдандър Ханджийски сприра с футбола, чакат се три- четири нови попълненияС група от 14 футболисти отборът на "Велбъжд" Кюстендил, стартира вчера своята подготовка за новия сезон в Югозападна "В" група. Преди първото занимание отец Тодор отслужи водосвет за здраве и успехи. На стадион "Осогово" липсваха хора от ръководството, като единствено се появиха единствено играчите,  треньорският екип в лицето на старши треньорът Юлиян Кръстев и новият му помощник Борис Христов, и Анатоли Бачовски, който отговаря за ДЮШ.
Капитанът на кюстендилци Мирослав Петров изведе съотборниците си, а отец Кирил плисна на терена менчето с вода. От вчерашното занимание доста от играчите отсъстваха по уважителни причини, но от днес още 7 човека ще се пръсъединят към подготовката.


На този етап 3 са новите имена, но добре познати имена, тъй като те са от Кюстендил и са играли в тима. Това са Иван Иванов, който игра за последно в Добруджа, а до понеделник водеше подготовка с "Пирин", но от там бе освободен. Александър Александров- Аци, играл за последно в Своге и Николай Наков, който бе част от ФК "Кюстендил". Единсвеният напуснал е Александър Ханджийски, който спира с футбола. Наставникът на кюстендилци Юлиян Кръстев заяви, че е говорил с още 3-4 играчи от други отбори и възможнстта да се присъединят и да заиграят с екипа на "Велбъжд" е голяма, но на този етап не съобщи техните имена.
В добро настроение 14-те футболисти направиха първото си занимание в горещия юлски ден под ръководството на кондициония треньор Румен Омерски, което бе изцяло физическо. До края на седмицата отбора ще тренира именно за физическа издръжливост на стадион "Осогово", а от следващата ще започнат двуразови занимания на стадион "Странджата". Подготовката изцяло ще се проведе в домашни условия, като се предвижда кюстендилския тим да изиграе и шест контроли.
Първата от тях е на 20 юли, неделя с новия член на Югозападна "В" група- Конелиано, като допълнително ще се уточни часа.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

lorex sped         csw logo        ob banka      bulplan invest        demea     rekplast logo