30 full 1

Най- срамното си поражение инкасираха юношите старша възраст на "Велбъжд" в Елитната футболна група до 19 години. Кюстендилци бяха пометени от "Чавдар" в Етрополе със стряскащото и отчайващо 10:2.
Резултатът на полувремето бе 3:0, а амбициите на играчите на Юлиян Кръстев бяха прекършени с ранен гол за 1:0 и няколко пропуска за изравняване на резултата. В 20- та минута неприятна контузия получи централният нападател Ивелин Георгиев и той бе заменен принудително. След почивката резултата набъбна до 6:0, след което стана 6:1 след гол на Кристиян Панов. Домакините не се спряха и продължиха да бележат до 9:1, а Мартин Мицов вкара за 9:2. Малко преди края бе фиксирано и крайното 10:2. Хеттрик за "Чавдар" записа Салим Ердалов, а по два гола отбелязаха Петър Казаков и Никола Петров. С по едино попадение се отчетоха Алеко Алеков, Хидает Хидаетов и Станислав Цолов.
За съжаление се контузията на Ивелин Георгиев ще го извади един месец извън строя. Медицинският преглед е показал извадена колянна става и на кракът му бе поставена шина.
"Велбъжд" остават предпоследни в Елитната U 19 години с 9 точки, но само на 2 точки след тях е последният "Любимец", който спечели служебно 3 точки, след като "Спартак" Варна не се явиха за двубоя им. На 8 март, събота кюстендилци посрещат от 14 часа третите в класирането "Черно море" на стадион "Странджа".

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

lorex sped         csw logo        ob banka      bulplan invest        demea     rekplast logo