30 full 1

images1


ФК ВЕЛБЪЖД  заслужено победи отбора на ФК КЮСТЕНДИЛ с 1:3
Момчетата водени от старши треньора Радостин Джогански за пореден път изнесоха лекция как се играе футбол в напълно тежки успловия на терена.
Велбъжд завършва успешно полусезона като лидер на 1 - во място  с 11 победи и 33 точки пълен актив в "А" ОГ "Осогово" мъже - 2019/2020
Получи се хубав мач с интересни и много футболни отигравания в атакуващ план за Велбъжд. Мачът премина при пълно надмощие на отбора на гостуващият отбор които през повечето време задържаха продължително топката с пренасяне и преливане в двете фази на игра. Точни за гостите  бяха Георги Славков с две попадения и едно на Асен Васев. Но най-важното е,не резултата,а това,че отбора играе хубав футбол,атакуващ с всичките красиви моменти от играта и още по -приятното е че хората се наслаждаваха на играта,защото целта пред отбора е да се създаде добър и сплотен колектив и с всеки мач да израстваме и да сме готови догодина за евентуалното ни участие на баражи за влизане в 3 лига. Това заяви старши треньора Радостин Джогански след края на мача.

 images2


images3

images4

images5

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

lorex sped         csw logo        ob banka      bulplan invest        demea     rekplast logo