30 full 1

HANDJATA

Днес футболиста  на „Велбъжд“ Александър Хаджийски празнува своя 28-ри рожден ден.

Дефанзивният халф на кюстендилският тим "ВЕЛБЪЖД" Александър Хаджийски празнува своят 28 - ми рожден ден.

Ръководтвото, футболистите и служителите на ФК „Велбъжд“ честитят празника на Александър и му пожелават здраве, успешна кариера и много бъдещи щастливи мигове със любимия тим.

viber изображение 2020 05 26 22 37 00

Във ФК Велбъжд показаха новите екипи на отбора, с които тимът ще излиза на своите тренировки и официални мачове. Ръководството поръча изцяло нова екипировка, която е на марката "Tomi". С нея са и анцузите и зимните шуби на кюстендилския отбор.

Фланелките са в традиционния червен и жълт цвят със стилизирано каре, на което личи емблемата на клуба. На гърдите е изписано с жълти букви името на спонсора Efbet. Досега в тима не е имало такава практика, а и тя почти не се среща сред отборите от „АОГ” група.

Отбора воден от Радостин Джогански, проведе и днешното тренировъчно занимание, в което имаше много настроение и заряд за влизане в „В“ група. На тренировката провела се днес присъства и изпълнителният директор г-н Андрей Радев. Господин Радев поздрави всички футболисти за спечелването на първо място в група Осогово. Пожела на момчетата да не спират да преследват целите си и една основна а именно завръщане във „В“ група.

lorex sped         csw logo        ob banka      bulplan invest        demea     rekplast logo